Saweetie Models Crocs’ Ugly Christmas Sweater Clogs, Release Info – Schoenennieuws

Alle aangeboden producten en diensten worden onafhankelijk gekozen door redacteuren. FN kan echter een commissie ontvangen op bestellingen die via zijn retaillinks zijn geplaatst, en de detailhandelaar kan bepaalde controleerbare gegevens ontvangen voor boekhoudkundige doeleinden.

Ja, je favoriete lelijke kersttrui en comfortabele Crocs hebben net een liefdeskind gekregen, net op tijd om cadeaus te geven.

Houd je voeten het hele seizoen comfortabel in Crocs’ nieuwe Classic Lined Holiday Charm Clogs, met twee verschillende kleurencombinaties in rood en wit patroon en een warme, pluizige voering van sherpa. Er zijn Jibbitz-bedels bovenop, waaronder sneeuwvlokken, kerstbomen, rendieren, peperkoekmannen met kerstmuts en dinosaurussen, voor meer kleermakersgejuich.

Ze zijn ook functioneel: de draaiende hielbanden zorgen voor een stevigere pasvorm en je kunt ze zowel binnen als pantoffels en buiten in ijskoude temperaturen schommelen.

Zelfs Saweetie is een fan. Vorige maand werd de “Icy Grl”-rapper partner van het schoenenmerk en is opnieuw terug om deze nieuwe stijl te promoten. Crocs plaatste vrijdag een Instagram van de muzikant in een paar après-ski-geïnspireerde looks met het rode paar aan haar voeten. Het bijschrift luidt: “Vakanties zijn zoeter met @saweetie en nieuwe comfortabele Crocs. ​Shop onze kerst-Crocs voor jouw cadeauseizoen! (Vergeet niet dat het kopen van Crocs voor jezelf ook telt als cadeau geven!)”

De Klassiek gevoerde klompen met vakantiebedels zijn momenteel beschikbaar voor $ 64,99 voor zowel mannen als vrouwen. Je kunt extra bedels kopen voor $ 4,99 per stuk, of een kerstpakket voor $ 19,99, om je paar aan te passen dat uniek is voor jou of geschikt is voor je geliefde.


KREDIET: Crocs

Aan door: Classic Lined Holiday Charms-klompen, $ 64,99

Zie meer van Saweetie’s stijl door de jaren heen.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Danielderidder.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart