A Ma Manière x Air Jordan 1 High Collab Releasedatum DO7097-100

Het jaar is jong, maar A Ma Maniére​​​​​​​ “Opgevoed door vrouwen” Air Jordan 3 collab is nu al een topkandidaat voor de beste sneaker-release van 2021. Nu lijkt het erop dat er dit jaar meer in petto is tussen de in Atlanta gevestigde boetiek en Jordan Brand.

Vandaag, @Fxxkvlogvi op Instagram gedeelde beelden van de voorheen ongeziene A Ma Maniere x Air Jordan 1 High. De schoen lijkt te spelen met de luxe elementen van A Ma Maniere’s winkels en eerdere sneaker-collabs, waaronder de eerder genoemde “Raised by Women” Jordan 3, maar details over het ontwerp zijn niet bevestigd door de medewerkers.

Het paar heeft een overwegend gecraqueleerd leren bovenwerk met bordeauxrode accenten op de enkelkraag, gewatteerde sokvoering en Swoosh-branding aan de zijkanten. De koppeling tussen de twee entiteiten wordt bevestigd door het co-branded tonglabel en op het voetbed.

Op dit moment is er geen release-informatie beschikbaar voor deze A Ma Maniere x Air Jordan 1 High-collab, maar houd deze bij Sole Collector voor officiële updates.

BIJWERKEN (11/02): Officiële afbeeldingen van de Air Jordan 1 High-collab van A Ma Manière zijn opgedoken. Vanaf nu zijn de releasedetails momenteel onbekend, maar bekijk de schoen en de bijbehorende accessoires en verpakking hieronder gedetailleerd.

BIJWERKEN (11/12): Na maanden van lekken heeft A Ma Maniere officieel bevestigd dat de Air Jordan 1-collab deze maand wordt uitgebracht. Volgens de winkel is de samenwerking een eerbetoon aan de realiteit van het dagelijks leven in zwarte gemeenschappen en dient het als een symbool van veerkracht in het aangezicht van tegenspoed en een bewijs van de kracht van eenheid. Lezers kunnen de A Ma Maniere x Air Jordan 1 High kopen op 24 november om A-ma-maniere.com.

Afbeelding via A Ma Manière
A Ma Maniere x Air Jordan 1 High DO7097 100 Lateraal
Afbeelding via zSneakerheadz
A Ma Maniere x Air Jordan 1 High DO7097 100 Top
Afbeelding via zSneakerheadz
A Ma Maniere x Air Jordan 1 Hoge DO7097 100 Hak
Afbeelding via zSneakerheadz
A Ma Maniere x Air Jordan 1 Hoge DO7097 100 Hak
Afbeelding via zSneakerheadz
A Ma Maniere x Air Jordan 1 Hoge DO7097 100 Buitenzool
Afbeelding via zSneakerheadz
A Ma Maniere x Air Jordan 1 High DO7097 100 Hangtag
Afbeelding via zSneakerheadz
A Ma Maniere x Air Jordan 1 Hoge DO7097 100 Enkelkraag
Afbeelding via zSneakerheadz
A Ma Maniere x Air Jordan 1 High DO7097 100 Accessoires
Afbeelding via zSneakerheadz

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Danielderidder.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart