Adidas Yeezy Knit Runner Boot ‘Sulphur’ Releasedatum GY1824

Adidas en Kanye West zorgen ervoor dat fans goed geschikt zijn om het naderende winterweer aan te kunnen, aangezien er deze maand weer een nieuwe Yeezy-laars op de markt komt.

Per Sneakerbar Detroit, de Adidas Yeezy Knit Runner Boot “Sulphur” voegt naar verluidt deze maand toe aan de line-up. Hoewel officiële afbeeldingen van de schoen niet zijn uitgelekt, suggereert een mockup van Sneaker Bar Detroit dat de schoen een vergelijkbaar uiterlijk heeft als de onlangs uitgebrachte “Sulphur” Yeezy Knit Runner, maar het bovenwerk is geüpgraded met een verlengde kraag die aan de zijkanten is vastgemaakt met klittenband. De tooling is ook geüpgraded met een stevige rubberen buitenzool om de winterse omstandigheden aan te kunnen.

Vanaf nu staat de “Sulphur” Adidas Yeezy Knit Runner Boot gepland om op 13 november in de schappen te liggen. Adidas.com/Yeezy en bij geselecteerde Yeezy-retailers voor $ 400, maar een officiële releasedatum moet nog door het merk worden aangekondigd.

BIJWERKEN (11/12): Adidas heeft bevestigd dat de “Sulphur” Yeezy Knit Runner Boot morgen, 13 november exclusief in Noord-Amerika zal worden uitgebracht via Bevestigd en bij Yeezysupply.com voor $ 400. Bekijk hieronder een gedetailleerd overzicht.

Afbeelding via Adidas
Adidas Yeezy Knit Runner Boot 'Sulphur' GY1824 (Voorkant)
Afbeelding via Adidas
Adidas Yeezy Knit Runner Boot 'Sulphur' GY1824 (Bovenkant)
Afbeelding via Adidas
Adidas Yeezy Knit Runner Boot 'Sulphur' GY1824 (Zool)
Afbeelding via Adidas

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Danielderidder.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart