Hoe te kopen – Schoenennieuws

Alle aangeboden producten en diensten worden onafhankelijk gekozen door redacteuren. FN kan echter een commissie ontvangen op bestellingen die via zijn retaillinks zijn geplaatst, en de detailhandelaar kan bepaalde controleerbare gegevens ontvangen voor boekhoudkundige doeleinden.

Update: 12 november 2021 om 20.00 uur ET

De langverwachte A Ma Maniére x Air Jordan 1 zal voor het einde van de maand verschijnen.

De luxueuze kijk op de iconische basketbalschoen is volgens A Ma Maniére geïnspireerd door “de trots, macht, invloed en veerkracht van de zwarte gemeenschap in het licht van constante tegenspoed en onrecht.” Ook zei de retailer in een verklaring dat het project “dient als een ode om de zwarte gemeenschap te verheffen en de kracht van zijn verenigde stem te vieren.”

De A Ma Maniére x Air Jordan 1 is uitgevoerd met een bovenwerk van fijn gebarsten leer, slangenleer details en gewatteerde kragen en voeringen. Het zal beschikbaar zijn in maatvoering voor volwassenen, te beginnen met een herenmaat 3.5/dames 5 en oplopend tot een herenmaat 15/dames 16.5.

De samenwerking komt uit op 24 november en wordt verkocht voor $ 200.

A Ma Manière zal de Air Jordan 1 op twee manieren uitbrengen. Eerst zal er een lokale loterij zijn. Vanaf vandaag tot 18 november kunnen lokale consumenten online een afspraak maken op de websites van A Ma Maniére, Social Status, APB of Prosper voor een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs en de bevestiging van de invoer van de maat in de door hem of haar geselecteerde winkel. A Ma Maniére zei dat dit is opgezet om ervoor te zorgen dat consumenten uit de gemeenschappen die worden bediend door de banners van The Whitaker Group prioriteit krijgen en een eerlijke kans krijgen om toegang te krijgen tot de schoen. Na de lokale lancering zal de A Ma Manière x Air Jordan 1 lancering om 11 uur ET via Amamaniere.com.


Een Ma Manière x Air Jordan 1.

CREDIT: met dank aan A Ma Manière


Een Ma Manière Air Jordan 1.

Een close-up van de tong van de A Ma Manière x Air Jordan 1.

CREDIT: met dank aan A Ma Manière


Een Ma Manière Air Jordan 1

Een blik op de A Ma Manière x Air Jordan 1.

CREDIT: met dank aan A Ma Manière


Een Ma Manière Air Jordan 1

Modellen in de A Ma Manière x Air Jordan 1.

CREDIT: met dank aan A Ma Manière

Wat we oorspronkelijk meldden op 2 november 2021

A Ma Maniere en Jordan Brand hebben al een van de populairste sneakercollabs van 2021 afgeleverd maar er komt nog een schoen van het duo aan.

Sneaker lekt social media-account @zSneakerheadz gedeelde productafbeeldingen van de boetiek en de aankomende Air Jordan 1 High-samenwerking van het sportkledingmerk.

De schoen heeft een eenvoudig bovenwerk van gecraqueleerd leer op zeilbasis dat is gecombineerd met bordeauxrode, op slangenleer geïnspireerde leren panelen die te vinden zijn op de Swoosh-branding en de enkelkraag. Toevoegen aan de premium uitvoering van de schoen zijn bordeauxrode schoenveters, een satijnen sokvoering en een leren hangtag terwijl co-branding op het tonglabel verschijnt. Afronding van de look is een zeil-middenzool en een bordeauxrode buitenzool. Uit de afbeeldingen die door het leaker-account werden gedeeld, bleek ook dat de schoen ook in een speciale verpakking zal komen.

De aanstaande A Ma Maniere x Air Jordan 1 High wordt de tweede Air Jordan-samenwerking tussen de twee entiteiten, waarbij de A Ma Maniere x Air Jordan 3 die in februari uitkwam de eerste is. Volgens A Ma Maniére is de samenwerking met Jordan 3 gemaakt om voort te bouwen op zijn “streven en toewijding om tijdloze, klassieke, luxueuze stukken te maken.”

Een specifieke releasedatum moet nog door beide partijen worden aangekondigd, maar de A Ma Maniere x Air Jordan 1 High-samenwerking zal naar verluidt dit vakantieseizoen in de schappen liggen op Nike.com en bij geselecteerde Jordan Brand-retailers.

In gerelateerd Air Jordan-nieuws zijn ook afbeeldingen gelekt op sociale media van een aankomende Air Jordan 1 High ’85 ‘Georgetown’, een nieuwe colorway van de schoenenset die in 2022 in de schappen zal liggen.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Danielderidder.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart