Jessica Simpson is officieel eigenaar van haar merk, voltooit eigendomsovereenkomst – Schoenennieuws

Op vrijdagavond ging Jessica Simpson naar Instagram om aan te kondigen dat zij en haar moeder, Tina Simpson, officieel 100% van haar naamgenootbedrijf bezitten.

“Na 3 jaar ‘NEE. HET IS ONMOGELIJK. STA OMLAAG. HET IS TE HARD …’ Ik ben echt vereerd om 100% eigendom van MIJN naam en mijn merk terug te eisen. Het was een lange reis om op dit punt te komen. Ik kreeg te horen van nee, dat er geen sprake was van merkeigendom, dat ik niet relevant genoeg was en dat ik nooit 100% zou hebben”, schreef Simpson.

“Mijn moeder @tinasimpsonofficial en ik bleef standvastig, geduldig, vastberaden, dapper en STERK. VANDAAG kunnen we terugkijken en zeggen dat we ALLE kansen VERSLAGEN die tegen ons waren gestapeld. We hebben de strijd doorstaan ​​en vandaag claimen we VERTROUWELIJK de overwinning! De hele Jessica Simpson-collectie is van ons”, voegde ze eraan toe.

Vorige maand opende de zangeres FN over het terugkopen van haar bedrijf, aangezien zij en Tina midden in de onderhandelingen zaten met Sequential Brands Group Inc. Op dat moment bezaten ze 37,5% van het merk dat ze in 2005 hadden opgericht. Sequential kocht de meerderheid aandeel van Camuto Group in 2015, maar vroeg in augustus faillissementsbescherming aan.

Nu is de deal bezegeld.

“Het betekent de absolute wereld voor mij om het volledige eigendom van mijn merk over te nemen”, vertelde Jessica aan FN. “Na 16 jaar in het bedrijfsleven voel ik me klaar om deze volgende spannende fase met open armen tegemoet te treden. Ik weet dat de lucht de limiet is wanneer mijn moeder, ons ongelooflijke team en ik volledig ingaan op onze klanten.”

Het keerpunt geeft ook een gevoel van trots bij moeder Tina, die zei dat dit al een tijdje het hoofddoel van het team is. “Voor al onze hardwerkende, getalenteerde, geweldige licentiepartners, te weten dat Jessica aan het roer staat, geeft het hen kracht en vertrouwen in de toekomst. En om Jessica de controle over haar gelijknamige merk te herwinnen, kunnen zij en ik, samen met ons geweldige team, licentie- en retailpartners, het legacy-merk opbouwen om door te geven aan haar kinderen en familie”, zei ze.

Momenteel heeft de Jessica Simpson-schoenenlijn voor dames een licentie via Camuto Group als onderdeel van een langdurige samenwerking.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Danielderidder.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart